maanantai 7. kesäkuuta 2010

Ihana Marilyn 10v


Uskomatonta mutta totta, Wanttu täytti tänään huimat 10v. Hän toivoo, että rakkaat lapset Lotta, Sesca, Garo, Nitja, Iitu , Kossu ja Lottis sekä villit ja suloiset lapsenlapset (17 kpl) saisivat viettää elonsa yhtä terveinä ja hyvinvoivina. Kymmenessä vuodessa on mennyt yksi lääkekuuri, Wanttu on ehdottomasti vakuutusyhtiön suosikkiasiakas:)
Kiitos Inkulle ihanasta tytöstä!
Lauma pienenee hitaasti mutta varmasti. Isolde eli Lempi lähti tänään Savon sydämeen. Poitsut Karu ja Onni ovat vielä noin viikon ja Isabella.. oottelee juuri sinun soittoasi tai meiliäsi...
Pennut kasvavat hirmuista vauhtia ja ulkona on kivaa. Isoille haukutaan jo vastaan sekä harjoitellaan haukkumista kun vieraita tulee ovesta sisään.
Kelien mukaan ollaan pihalla, ja tarkoitus olisi joku päivä kokeilla myös remmikävelyä. Suureksi hämmästyksekseni olen kuullut että osa pennuista kävelee nätisti remmissä vaikkei sitä täällä kotona harjoitellutkaan. Ilmeisesti reipas ja sosiaalinen luonne auttaa joka asiassa:)

Kennelliitto toimi yllättävän sukkelasti ja rekisterikirjat ovat matkalla pentujen luo. Sitä vaan en ymmärrä, miten sana Indigo (yhden sortin sininen) voi olla niin vaikea että siitä tuli Indieo.. joka ei käsittääkseni tarkoita yhtään mitään. Ilmeisesti värioppi ei kuulu Kennelliiton valikoimiin.

Viimeinen lomaviikkoni alkoi, onneksi kesää on kuitenkin jäljellä.
Minna-Kaisa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Vantulle :)