lauantai 28. elokuuta 2010

Edustustehtäviä


Ihanainen Isabella on kasvanut kovasti. Hän oli mätsärissä, tuloksena punainen nauha, joka sopii hienosti vaaleanpunaisiin vermeisiin. Lapset tykkäsivät kovasti Bellasta, silittelijöitä ja halaajia riitti. Tänään Bella oli Parikkalan Koiraharrastajien maskottina harraste 10 taphtumassa.
Taitavammat koirat esiintyivät agilityssä, Bella, Tiltu ja Upi sekä Sirpa, Iina kavereineen ja mie muodostimme paijaa koiraa osaston. Minua jopa haastatelttiin lehteen ja Bellasta otettiin "työtehtävässä" kuva eli silloin kun pari tyttöä oli silittämässä. Bella on yllättävän kiltti ja rauhallinen julkisilla paikoilla. Kotona sitten täys vintiö, kiusaa tätejään herkeämättä ja yrittää nipistellä vieraita.
Meillä on muutaman kerran käynyt kenneltyttö Henna lenkkeilyttämässä tyttöjä, hienosti on mennyt. Mie kun olen tällainen vaivainen, niin on hyvä, että joka muukin lenkkeilee. Seurasta ei ole pula, Wanttu 10v:stä alkaen kaikki ovat aina valmiina lenkille.
Reija laittoi juuri viestin, että Gerda on saanut suoritettua täysin pistein vesipelastuksen sove-kokeen-- vähänkös mamma on teistä taas ylpeä:)
Siitä vaan lapsoset ottamaan taitavasta äipästä mallia..
Minna-Kaisa

Ei kommentteja: