lauantai 21. maaliskuuta 2009

synttärihumua

reilun viikon sissään oli Wanttulaisen lapsukaisilla synttärit, ekaks F-sarjalla 10.3 ja sitte G-sarjalla 19.3. Onnea vielä kerran kaikille. Lotta söi mamman, Vempun ja Vantun kanssa prinsessakakkua päivän kunniaksi.
Tiistaina käytiin ottamassa rokotukset ja verikoe kilpparitestiä varten. Tota viimeksimainittua en eppäile sen enempää kuin tohtorikaan, mutta onpahan faktaa ennen pentujen maailmalle tuloa. Lotta käyttäytyi kuin olis aina käynyt eläintohtorissa, vaikka mamman kanssa reissu oli toinen, eka oli silloin kun otettiin lonkka- ja kyynärkuvat, eli terveenä on oltu. Eläintohtori sanoi, että Lotan pitää olla vanhempi kuin 3v, johon mamma inttämään, että ylihuomenna 3v, kattokee paperista.. tohtori perusteli väitteensä sillä, että Lotta käyttäytyi niin kiltisti, yleensä kaikki alle 3v Hovarontit ovat aika villejä. Koiran täytyy olla rauhallinen tai hyvin koulutettu.. eellämainittua meidän kenguru ei ole eli :) ..
Tänään neito pääsi rekkukerhon (lue Parikkalan Koiraharrastajat) kevätpäiville ottamaan aurinkoa. Lotta oli ihan pihalla, kun mamma yritti veivata näyttelykuvioita, kun eihän se muutenkaan.. tarjottiin istumista, maahanmenoa ja pusuja.. se siitä rauhallisesta.
Kiva oli huomata, että rekkukerhoon on ilmestynyt uusia naamoja ja koiria, nimiä en muista.. jossain vaiheessa muistan koirien nimet, mutta ihmisten.. hah.
Lotta pääsee vajaan kahden viikon päästä kurssille, Vempu tulee mukaan ja treenaa myös, ja Blondiini kattoo arvostelevasti päältä, mutta kun sitä ei raski kotiinkaan jättää, se loukkaantuu ikihyviksi, jos oppimattomat Vintiöt pääsee ja HÄN ei.
Kevät(?) kuulumisin,
Minna-Kaisa

Ei kommentteja: