torstai 31. joulukuuta 2009

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!


Niinpä, vuosi on vaihtumassa..:) iloisin asia oli Lotan hurmaavat pennut, jotka ovat melkein puoli vuotiaita, niin se syksy ja alkutalvi on mennyt yhdessä hujauksessa.
Lottiksen juoksu alkaa olla lopuillaan, toivottavasti pääsemme alkuvuodesta agitreeneihin:)
Jalostustiedustelu on edelleen kesken.. pittää kohta alkaa meilailla tai soitella jos ei kuulu mtn. Kunhan suunnitelma on hyväsytty, niin epänörtti koittaa viritellä kuvia näkyviin.. varoitus valmiiksi atk-taitoisille ystäville:)
Joulu meni rauhallisissa merkeissä. Meillä oli ystävä kylässä, joka huvittui suuresti nuorison "top-five" ruokalistasta.. kärjessä kun keikkuivat mandariinit, tuore ananas ja piparipullat. Wanttu ei mandariinista välitä, ottaa suuhunsa ja sylkee sitten kaaressa. Vempu ja Lottis jopa kuolaavat kyseisille herkuille:)
Toki perinteisille kinkulle ja juustolle annettiin myös arvoa.
Vempu jatkaa myös sukkien jemmaamista. Vieraalla ollut mamman lainasukka otetaan hyvään talteen ja sitä haudotaan mamman pedissä. Sukka itsessään on täysin ehjä eikä edes mainittavan kuolainen..
Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2010 niin Minttumantalaisille kuin muillekin ystäville kahdella ja neljällä käpälällä!
Minna-Kaisa, Vanttu, Vempu ja Lottis
PS:kuvassa on väärä vuosi.. elkää ottako siitä ressiä:)

Ei kommentteja: