perjantai 30. heinäkuuta 2010

Tosi taitava Lottis


Viime yönä oli aikamoinen ukkonen, onneksi koirat eivät pelkkää (eikä mammakaan). Isabella ottaa mallia isoista eikä näin ollen välitä vähääkään. Ilma tuntuu siedettävämmältä sen jälkeen.
Kun kerran olin luvannu osallistua möllitokoon, niin mentävä oli vaikka ajaessani kenttää kohden ajattelinkin järkevyyttäni 30 astetta lämmintä ja vielä pitäis tehdä jotain.. kyllä koiraihmiset ON hulluja. Rohkeasti aloitimme piikkipaikalta, tulos hieno 100/120 pistettä ja 3/6. Eniten ällistyin sitä, että Lottis istui kiltisti luoksetulossa paikallaan vaikka kutsuin. Kolmannella käskyllä siirryin askeleen verran taaksepäin ja rouva heräsi. ;)
Sinänsä ei olisi haitannut, vaikka olisimme jääneet viimeiseksi (vaikka hieno rusetti saatiinkin). Isoin juttu oli se, että Lottiksella oli helteestä huolimatta hauskaa, ja homma pysyi hallinnassa yleisöstä huolimatta. Taustoja tuntemattomasta voi kuullostaa hassulta, miksi yksi möllikisa on noin tärkeä... Lottiksen tarinan lukemalla voi ehkä ymmärtää.
Kiitos kisassa ahkeroineille Mirkalle, Iinalle, Annelle ja Jonnalle. Iso kiitos myös kaikille meitä vuosien varrella tukeneille. Tästä on hyvä jatkaa, ehkä myö vielä joskus ollaan ihan oikeassa kokeessa:)

Lottiksen pentu Hani oli myös mukana.. sija 5/6, kiva kun osallistuitte, siitä se lähtee. Treenaaminen kotona ja vieraassa ympäristössä tekeminen ovat eri juttuja. Kokemuksen myötä pääsette vielä pitkälle:)

Isabella olisi kovasti halunnut mukaan.. huomenna PITÄISI taas olla järjellinen ilma, josko tulis treenattua, Isabellan eka koitos, Parikkalan Mätsäri lähestyy, hui;)

Minna-Kaisa

Ei kommentteja: