maanantai 25. lokakuuta 2010

Vuh vuh ja fifi-tuomari


Bella aloitti eilen näytelmäuransa pentunäyttelyssä Lahdessa. Neitoon on iskenyt "mörköily", aina välillä pitää kokeilla toimiiko äänihuulet. Näin mamman "iloksi" myös näyttelyssä, Bella sanoi pari kertaa vuh vuh ja oli vähän varautunut. Ei murissut, irvistellyt tms. Tuomaria rupes vissiin 6kk vanha koira pelottamaan, kun ei uskaltanut kattoa hampaita, eikä pyytänyt Anneakaan näyttämään itse. Kuulemma Bella voi purra, voi hyvää päivää... Toki Bella olisi voinut käyttäytyä paremmin, eikä minua harmita, että sija oli kolmas sen vuoksi. Käsittääkseni PENNUT tulevat pentunäyttelyyn harjoittelemaan oikeita näyttelyitä varten.
Me maalaiset oltiin siellä monta tuntia, joiden aikana niin tutut kuin tuntemattomat kattoivat hampaat ilman mtn ongelmaa.
Arvostelussa sanotaan: " Erinomainen koko ja tyyppi. Erittäin kaunis pää ja ilme. Hyvä luusto ja kulmaukset. Erinomaiset rungon mittasuhteet. Valitettavasti koira on tänään stressaantunut tilanteessa eikä suhtaudu tuomariin normaalisti, siispä lisää harjoittelua, ettei hyvä koira mene hukkaan. Liikkuu hyvin. " 3 kp. Siitä ei kannata olla huolissaan, kyllä pikkukenguru tulee saamaan lisää harjoittelua;)
Muutoin reissu oli onnistunut, kiitos vaan PKH:n porukalle (Iinalle, Sirpalle, Annelle ja JOnnalle) mukavasta päivästä. Kunhan foto-asiantuntija ehtii, niin kuviakin on luvassa..
Yläkuvassa taitava Nitja:9
Minna-Kaisa
PS. ilman pottuilua, fifi-tuomari on otsikossa siksi, että hän kasvattaa kääpiökoiria..

Ei kommentteja: