lauantai 10. joulukuuta 2011

Pennut mielessä


Sain keskiviikkona jalostustoimikunnan vastauksen Lottiksen senssitiedusteluun, lupa on. Niinpä voin teille kaikille kertoa ilouutisen, sulho on Multi CH JK2 TK1 Hofmacher Fargo:) Tuossa helmi-maaliskuussa lähetään sitte junailemaan kohti pohjoista, matka on sen verta piiitkä ettei autolla kertakaikkiaan kykene.
Muutenkin tämä viikko on ollut positiivinen. Bellan viralliset tulokset Kennelliitosta tulivat perjantaina, hieno rivi: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja silmät terveet:) Jos terveyttä riittää, niin jalostustyö jatkuu sitten joskus Blondiinin kanssa, mittää kiirettä ei oo, sillä mie en alta kolmivuotiaiden kanssa vielä aloita pennutusta, vaan saavat huoletta aikuistua siihen asti.
Hanin osalta eletään vielä jännityksessä, tulokset eivät vielä ole tulleet. Kovasti toivon, että varsinkin Lottiksen pennut menisivät kuviin ja alkaa ne Iitkin olla jo isoja. Tyttärien omistajia muistutan, että kannattaa käydä kahden juoksun välillä, sillä "ne" aina vähän löystyttävät, joten tulos voi suotta huonontua.
Lunta on vielä aika vähän, ja pulkka on vielä ikävissään varastossa. Ensi viikon loppupuolella mulla alkaa joululoma ja silloin yritetään Vempulan kanssa ajella, jos vielä on lunta.
Messarikin jäi tänä vuonna kokonaan väliin, toki minua kutsuttiin sihteerikköhommiin. Tuntu vaan siltä, ettei raaski, kun vasta oli pitkin pois kotoa ja tyttöjen hoitokin olisi ollut kiemuraista.
No ens vuonna sitten..
Tässä kuva Lottiksesta pienenä, eikö ole söpö. tarmoa täynnä jo silloin.. Komian sulhon kuvaa voitte käydä ihailemassa Hofmacherin sivuilta, myöhemmin myös näiltä sivuilta..
Minna-Kaisa

Ei kommentteja: