lauantai 14. huhtikuuta 2012

Jännittävää elämää


voi mahoton tätä jännitystä! Lottiksen masu on valtava, vaan vielä ei pienet ole kurkistaneet maailmaan.. No vasta 60 päivää, joten ei mittään hätää ole, vaan kun pitäis jo ;)
Rouvan ruokahalu on osoittanut hyytymisen merkkejä, joten eiköhän.. jos ei ens yönä vielä niin ehkä seuraavana. Kuka sitä nyt keskellä päivää, silloin voi nukkua kauneusunia, jos blondi ei kiusaa. Bella kun ei oikein ymmärrä, kuumemittarikin olis ollu kiva syödä.. ja ikää 2 v, tai ainakin niin rekisterikirja väittää.
Kiitos Erjan, neito selviytyi hienosti näytelmistä, saaden eri 3:) ja miljoona pääsiäisloikkaa tuli esitettyä. Kyllä mua nyppii, kun omat käpälät on näin onnettomat ettei saa koiralle ees juoksemista opetettua! Kovin sporttimallilta Bella näyttää edelleen (ks.kuva) mutta massa& turkki tulee sitten aikanaan, tärkeinä on että rakenne on hyvä ja korvienvälikin alkaa pelittämään (excellent temperament)Onnittelut vielä näin blogin kauttakin kaikille I-pennuille. Onni jo heitti kuvallakin vaan missä muitten??
Pitäkää Lottikselle ja mammalle peukkuja!!
Kuulumisiin,
Minna-Kaisa

Ei kommentteja: