torstai 9. syyskuuta 2010

I-pennut 5kk


Onnea kaikille rakkaille I-pennuille! Isabella aloitti koirakoulun sunnuntaina ja jatkoa on tänään luvassa:) Olen kuullut, että moni sisko ja veli on myös löytäneet kouluun ja siitä olen iloinen.
On ihan eri asia totella kotona kuin siellä missä on paljon koiria ja ihmisiä. Tosin Bella käyttäytyy muualla paljon paremmin ja on kotona täysi vintiö.. yks aamu luulin, että syö pahvilaatikkoa, mikä on luvallista.. hetken päästä huomasin, että menossa olikin kirjan kannet.. teipillä sain vielä kirjan kutakuinkin luettavaksi.
Vanttu-mummolla alkaa ikä näkymään. Selässä on jotain vikaa, koska takajalat heittelevät välillä sinne sun tänne. Kipuja ei juurikaan ole, ja lenkkeily sekä ruoka maistuvat entiseen malliin.
Ensi viikolla kuvautan selän ja kysyn tohtorilta, mistä olisi apua. Pitäkää peukkuja, ettei mitään kovin vakavaa löydy.
Bella on lakannut syömästä penturuokaa, samaa ruokaa menee nyt kuin tätösilläkin. Painoa lienee n 24-25 kg. (arvio, sillä en enää jaksa nostaa syliin punnittavaksi) Korkeutta en ole mitannut, mutta Vanttu mummo 60 cm:n kanssa ei enää ole kovin kaukana, eli varmaan 50+cm. Kaikki hampaat ei ole vielä vaihtuneet, kulmahampaiden kanssa pitää olla tarkkana, että entiset lähtee ennen kuin uudet tulee tilalle. Jos omatoimi heiluttelu ei riitä, niin viisainta on poiketa tohtorissa.
Lottiksen poika Alfons kävi moikkaamassa meitä. IISO poika, vähän kiloja pois, niin on ilo ainakin mamman silmälle.. laitapa Alfin matte kuva niin pääsevät kaikki ihailemaan..
Syysterveisin,
Minna-Kaisa

Ei kommentteja: