maanantai 17. tammikuuta 2011

Aika rientää


uusi vuosi ja uudet kujeet! Uudet naapurit tykkäsivät paukutella melkein koko illan ja yön.. Aiemmin meillä on ollut suhteellisen hiljaista. Bella ja Lottis kommentoivat "meteliä" pari kertaa haukkumalla. Vempua ei kiinnostanut.
Bella sai joululahjaksi vaaleanpunaisen possun, joka osaa röhkiä. Siitä Vempu tykkää ihan kympillä. Mamma osti toisen possun, mutta kun ei pinkkiä saanut niin ei se ole kenestäkään kiva:( Pitää laajentaa etsintää.
Tänään Vempu sai mahtavat valjaat! Kiitos vaan Hollolan nahkapajalle:) Niin kuin blogin lukijat ovat varmaan huomanneet; mamma on sellainen vanhanaikainen kapistus. Niinpä sille eivät kelvanneet Husky-valjaat, vaan komiat nahkaiset olla pittää. Kaapissa on toiset, jotka ovat melkein 30 vuoden epätasaisen käytön jälkeen vieläkin täysin pelittävät - Lottikselle.
Seuraava hankita on pulkka, ja kunhan mamman olo vähän kohenee, niin sitten aloitetaan veroharjoittelut. Tällä lumimäärällä uskon, että vielä hyvin ehditään ihan tositoimiinkin.. olisko La(i) skiainen sopiva tavoite?
Bella kävi pariin otteeseen näyttelyharjoituksissa. Kiitos vaan "uudelle handlerille". :) Mörköikä alkaa hellittää, tutut ihmiset ovat taas kivoja, oudoille pitää vielä vähän kommentoida. Treeniä, treeniä..
Paikallinen aurakuski onnistui kaatamaan mamman reilu viikko sitten.. Suutuin niin paljon, että kilautin paikalliselle poliisille. Raihnainen onnistui venäyttämään lonkkansa muiden riesojen lisäksi, xxx grrr. Lottis pysyi rauhallisena ja vahingoittumattomana.
Nettikin vaikeni viikoksi.. mutta niin kuin voitte huomata, se pelittää.
Vähän kerrallaan koitan näitä kotisivuja päivittää.. koita jaksaa epänörttiä, Marko;)
Mukavaa alkanutta vuotta kaikille..
Minna-Kaisa
PS Kuvia "saa" lähettää

Ei kommentteja: