sunnuntai 6. helmikuuta 2011

possufarmi


No nyt niitä on.. possuja meinaan;) Ostin sen ekan pinkin kaveriksi toisen melkein samanmoisen ja tänään tuli valjaitten vuokrana kaks lisää eli yhteensä neljä ja se yks harmaa, joka ei tosin ole kiva. Meidän vetokuningatar Vempu ottaa nytkin nokosia mamman sängyssä possun kanssa.
Tänään oli oikein kaunis ja aurinkoinen päivä ja sen kunniaksi Vempu pääsi vetohommiin. Alkaa sujua jo aika hyvin ja naapurin lapsukaiset oottavat jo innolla, milloin pääsee kyytiin. Toivottavasti saan perjantaina paremman pulkan, niin ehkä sitten tohtii ottaa lapsukaisia kyytiin. Lumen sataminen sais jo loppua
Bella oli eilen näyttelytreeneisssä, varsinainen kenguru;) Mörköily vähenee kerta kerralta, enempi yrittää pomppia ja pussailla kaikkia.. kenestäköhän on ottanut mallia - mie en ainakaan myönnä!Kiitos vaan Mirkalle, kyllä myö mielellään tullaan treenaamaan, jos ei ole työ tms. esteitä.
Lonkkakaan ei enää herätä joka yö.. kun vielä pääsee näistä unirästeistä eroon.
Kai mammalla on kevättä rinnuksissa jo näin aikaisin, kun se meni vaihtamaan autoa, nyt sitten on harmaa huristin punaisen paholaisen tilalla.
Minna-Kaisa

Ei kommentteja: