sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Vetokoira Vempu


jee, Vempun laji on löytynyt:) Niin kuin kuvasta voi havaita.. pikkasen mellevää meininkiä. Mamman olis kyllä saanut retusoida kuvasta pois;) Kaikkiaan Vempu teki viikon aikana kolme eri "vetokeikkaa"; yhdessä tapahtumassa ja kahdessa päiväkodissa. Kahdella keikalla oli myös Upi kaverina.
Vempusta piirrettiin myös pino ihastuttavia muotokuvia. Eskarilaiset taiteilivat parhaimmillaan 20 cm päästä mallista. Ja mallihan tykkäs-- myös eväistä. Ei jäänyt ruokaa hukkaan. Mammaa harmittaa, kun hyvää ruokaa pitää heittää hukkaan, kun ei saa edes possuille syöttää.
Bella kävi seikkailemassa Tuusniemen näyttelyssä. Nyt pysyi jo suukku kiinni, mutta vielä oli vähän liian vaikeata, kun mamma hukku. Tuloksena Eva ja ulkomuodosta tosi paljon kehuja. Valistunut arvaukseni on, että jos ei olis pienen koiran puntit tutisseet, niin eri olis räpsähtänyt.. niin kävi sekkulikka Hanille (Hannelore).. pientä kuntoilua, niin se sa:kin tulee. Myös Helmer oli tullut mukaan.. poitsu on kovasti miehistynyt viime kesästä, mutta isolla kaverilla mennee kehitykseen aikaa, tuloksena EH.
Lottiksella (ja G-jengillä) oli synttärit eilen.. sattuneesta syystä prinsessa-kakku oottelee kaapissa. Kohta sitä saa- traditiot pitää! Onnea Gilda, Gerda ja Gospel! 10.3 omat kakkunsa korkkasivat myös Figaro ja Francesca.. himppusen myöhästyneet onnittelut myös teille!
Kovasti kevättä oottelen,
Minna-Kaisa

1 kommentti:

Maikku kirjoitti...

Moikka kuomaseni :)

Pitkästä aikaa taas muistuit mieleeni...

Olipas kiva käydä kurkkimassa sivujasi!

T. Maikku (Apilasta)