lauantai 9. huhtikuuta 2011

Paljon, paljon Onnea


rakkaat prinsessat ja prinssit eli I-pennut 1V! Meidän prinsessa köllii tossa jaloissa, massu täynnä prinsessakakkua kuinkas muuten. Bella kävi myös näytelmätreeneissä tänään, kiitos vaan Mirkka:) Ja jopa ravasi muutaman askeleen mammasta pois päin. Kyllä se vielä siitä, vaikka välillä esitettiinkin pisan kaltevaa tornia. Kyllä mulla on hupainen hauva, ikinä ei tiedä mitä seuraavaksi.
Lumet ovat viikossa sulaneet paljon, mutta vielä on paljon jäljellä, joten ihan vielä ei lähetä makkarajahtiin jäljen merkeissä.
Makkarajäljen ajaminen on muuten 99,9%:sesti hoffiriiviöistä kivaa.. mammalta saa lisätietoja joko luurista tai meilistä:) Muistutus: käytän enää vain minttumantan@gmailia joten elkää enää lähestykö soneran kautta!
Mamma on reissannut ahkerasti etelässä eli piäkaupunkiseudulla. Kiitos Annelle kotivahtina olosta!Vaikka tytöt on tosi iihania, niin on joskus kivaa olla ihan täys sinkku..
Kohta alkaa kevään treenikausi, kaikki paikalliset ja naapurin kaverit mukaan! Vaikka lukkeekin nome ja noutajat, niin ei se minua ja blondiinia haittaa - melkeinhän tuo kultsusta käy ainakin jos kadunmieheltä kysytään.
Viikon päästä olen onnellisesti lomalla!
Minna-Kaisa
PS Maikulle terkkuja Apilaan!

Ei kommentteja: