sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Yhdessä olette hieno pari


Kävimme eilen Lottiksen kanssa luonnetestissä Lievestuoreella asti, koska halusin osallistua sellaiseen luonnetestiin, jossa on muitakin hoffeja:) Kiitos Katrille kuskina olosta, eikö Ooppelilla ole kiva ajella...
Paikka oli KOirakorpi, nimensä mukaisesti korvessa.. järjestelyt toimivat hienosti, kiitos Keholaisille ja Pasille maittavasta lounaasta. Tuomareina Irene Puputti ja JOrma Kerkkä, lisäksi Anu Hatunpää oli tuomariharjoittelijana (toivottavasti titteli män oikein)
Lottis oli vuorossa viimeisenä, ehdimme katsoa melkein neljä hyvin erilaista suoritusta ennen omaa vuoroa. Ja mamma ehti kerätä maksimimäärän jännitystä. Lottis suhtautui tuomariin ystävällisesti ja rauhallisesti, ilman tarvetta olla kaikkien kaveri. Keppileikki sujui hienosti, mamman apua ei tarvittu, siinä vaiheessa kun tuomari lähti nostamaan kepistä ilmaan, antoi kepin tuomarille, mutta otti siitä heti uudelleen kiinni. Kelkka sai kuulla kunniansa myös silloin kun se ei liikkunut, ja kolmannen kerran vielä siinä vaiheessa, kun se oli olevinaan sivussa, mutta Lottis huomasi sen silti.
Puolustusosiossa ei jäänyt mitään epäselvää, hyvä että pysyin pystyssä. Ihan heti ei oltu kaveria, vaan Anu sai vielä muutaman voun kaupanpäälle, antoi koskea, mutta istui huvittavasti kallellaan, en muuten tykkää susta ilmeellä. Lottis kutsuttiin sen jälkeen mamman luo, toki tuli, mutta juuri kun olin ottamassa remmistä kiinni niin juoksi takaisin Anun luo ja parit vout vielä. Osansa sai myös tuomari Kerkkä, joka seisoi vähän kauempana. Sen jälkeen rouva tuli mamman luo itseensä tyytyväisenä. Tynnyri ja haalari menivät aika hyvin, vähän oli sen näköinen että jos liikut vielä niin vou sullekin. Pimeässä huoneessa mietti hetken strategiaa ja sen jälkeen rauhalliseen tyylin jäljesti mamman luo kynnykselle asetetusta mini- A-esteestä huolimatta.
Seinässä puolusti itseään, mutta ei yhtä hurjasti kun mamman kanssa. Ampuminen meni hyvin.
Ja ne pisteet : toimintakyky +1 kohtuullinen, terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua, puolustushalu +3, kohtuullinen, taisteluhalu +2 kohtuullinen, hermorakenne +1 hieman rauhaton, temperamentti +3 vilkas, kovuus +1 hieman pehmeä, luoksepäästävyys +2a luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen. laukausvarma +++, yhteensä 157.
Mamma kun on niin herkkä, niin vedet tuli silmiin, kun kuuntelin arvostelun. Niin paljon on mahtunut Lottiksen elämään, mutta silti pää pelittää.
Helluntaiheilaa ei otsikosta huolimatta löytynyt, ainakaan Mammalle:) Otsikko on suoraan meidän arvostelusta, tuomari Kerkkä sanoi että yhdessä olette hieno pari:)
Kun kerran matkalle lähdettiin, niin käytiin vielä JOutsassa moikkaamassa Miiamaria kasvatteineen.
Kiitos kaikille, jotka ovat meitä ehtineet onnitella ja kannustaa.
Minna-Kaisa

Ei kommentteja: