tiistai 28. kesäkuuta 2011

tokoa rallatellen


ja muita koiruuksia. Juhannusta edeltävänä sunnuntaina kokoonnuimme Takkusen Pian oppii raviradalle. Rally-toko on amerikasta rantautunut uusi laji, joka on kovasti lisännyt suosiotaan myös Härmässä. Liikkeitä opiskellaan rallikylteistä ja puhua saa kuin ruuneperi..
Lottis selviytyi "urakasta" varsin hienosti. Bellan tottispohja on vielä aika ohut ja väliin jätin kierroksia väliin ettei pienelle käy liian rankaksi. Oma pää oli kaikkein eniten pyörällä kaikista niistä pyörimisistä.
Ihan mukava laji, mutta miulla riittää ohjelmaa ihan tavan tottiksessa ja toivottavasti myös jäljestyksessä, monena päivänä on pitänyt, mutta.. menee selittelyksi, joten antaa olla. Jussia vietin enimmäkseen koirien seurassa, ja "juhlin" kiillottamalla 65 pokaalia, muutaman muun palkintoesineen ja vajaat parikymmentä mariskoolia.. puhumattakaan valokuvista, joita oli sitten monelta eri vuosikymmeneltä. Halvat huvit, eikös;)
Uudet näyttelyreissut ovat jo ovella, heti rupeaa jännittämään kun aikataulun näkee. Johanna joukkoineen on tehnyt tuolla pohjoisempana huimaa jälkeä, onnittelut vielä kerran.
Miun blogi on tarkoitettu olemaan ystävällishenkinen höpinä&turinapalsta, toivottavasti lukijat eivät kovin pety;)
Kuvassa mamma ja Bella rallitokoilemassa

Ei kommentteja: