lauantai 9. heinäkuuta 2011

Hellettä, mansikoita ja murehdittavaa


Huh, hellettä! Olen ollut aika lailla liikekannalla.. ja jäi "virallisesti" onnittelematta viikko sitten aikuisen koiran ikään ehtineitä H-pentuja.. ONNEA vielä tätäkin kautta! Toki vanhakantainen mamma laittoi kaikille lapsille onnittelukortin ihan etanapostissa. Kiitos kaikille kuvia laittaneille!Helteestä huolimatta toivon, että alatte (ainakin poitsujen kanssa) suunnitella lonkkakuviin menoa. Jalostuksellisesti tärkeä asia ( ja on tietty myös kauppakirjassakin)
Meillä maalla saa Hallikaisesta mielettömän hyviä mansikoita, joita on sitten tullut myös syötyä.. pakkaseen menevät ovat vuorossa vasta ensi viikolla.
Bella kun tykkää kauneudenhoidosta, niin kokeili myös mansikkaraitoja "tukassa" kierimällä mansikan päällä. Uusia käyttötarkoituksia mansikalle. Ja taatusti ekologinen tapa värjätä.:) Kauhulla olen lukenut juttuja ihmisistä, jotka värjäävät koiransa turkin. Tekis mieli potkaista.. ei elävä eläin ole mikään asuste.. grrr!
I-pentujen suhteen on ollut aikamoista vastatuulta välillä. Igor vaihtoi eilen kotia. Onnea uudelle isännälle! Pidäthän ahkerasti yhteyttä.. Pitänee vissiin kattoa peiliin ja todeta olevansa kamala vanhapiika Parikkalasta kun kasvattien omistajat eivät "uskalla" kertoa ajoissa kun menee pieleen... I-sarja on nyt siinä vähemmän ihastuttavassa murkku (ja pojilta se r-kirjain l-kirjaimeksi..)iässä, jolloin mikään ei mene perille ja kaikkea kiellettyä pitää kokeilla. Koittakaa silti muistaa että elikko on yksinkertainen se mikä on kiellettyä on kiellettyä ja sallittu sallittua. Koira ei ymmärrä poikkeuksia. JOs saan kotona riehua, niin miksen muka kylällä?
Vaikka Reija ei julkisuudesta niin piittaakaan, niin pakko vähän kehua.. mimmit avasivat viikonloppuna Vepeily-uran ja heti tulosta, lauantaina 89/100 ja sunnuntaina 100/100. ONNITTELUT! Olen tosi iloinen ja ylpeä Gerdan menestyksestä. Koira on ihana, mutta suuri kiitos ja syy on harjoittelun isossa ja oikea-aikaisessa määrässä. Siinä meille kaikille tavoitetta ja haastetta. Vaikkei koirastasi vepeilijää tulisikaan, niin uiminen on hyväksi.. eikä tällä kelillä muuta jaksakaan kun kiertää aamulla/illalla korttelin.
Kuvassa ahkerasti agiliitelevä Helmer 2v

Ei kommentteja: