torstai 4. elokuuta 2011

Onnea Mamman rakas Vempu


Aika kuluu sukkelaan, vastahan ajeltiin Erjan kanssa pieni kiertue Valkeakoskelle ja takas ja siitä on kohta kuusi vuotta! Tosin päivänsankaritar ei itse ikäänsä huomaa, tanssi kahdella jalalla niin ruualle kuin lenkille onnistuu päivittäin. Varmaan merkkien asettelukin vaikuttaa, mutta musta näyttää siltä, että Vempu hymyilee aina kun on hereillä. IKä ei näy vielä painossakaan, sillä se oli talvesta pudonnut 2,5 kg, ollen nyt 37,5 kg. Pitäiskö tässä kohtaa olla liitteenä eläinlääkärin lausunto, että koira on juuri sopivassa kunnossa.. kysehän on nartusta:) Ei muuta kuin prinsessa-kakku kehiin.
Onneksi helteet ovat takana päin. Mölli-toko-kisassa oli vielä turhan lämmintä. Lottis villiinty kesken kisan, ja tulos ei ollut järin komia 114/200, tulos kuiteskin... ja harjoitukset jatkuu. Eikä näitä kannata niiin vakavissaan ottaa, laiskalle mammalle on tärkeätä kisata joskus jossain, muuten ei jaksa/viitsi/kykene treenaamaan kun on niin hikikin..
Gerda jatkaa huippusuorituksiaan. Kuopijon vepe-kisassa uudelleen 100/100p ja matka jatkuu kohti avokkaita.Onnittelut!!
Bella neidolla on eka kunnon juoksu, ja sen kyllä huomaa.. huusholli ei ole oikein esittelykelpoinen.
Eilen illalla kisattiin Rekkukerhon perinteiset mätsärit. Koska Bella ei ollut kisakunnossa, niin mamma "ahkeroi" kehää pyörittämässä. Hauskaa oli, toivottavasti osallistujilla myös. Aamulla jouduin vielä yllättäen alueradion haastattelemaksi. Pakko myöntää, että posket punoitti.. onneksi kyse ei ollut näköradiosta.. höpöttäjäkin rauhoittuu, kun joutuu miettimään mitä sanoo, kun tarina tulee het ulos.
Muistakaahan käyttää Bellan veikat ja siskot rokotuksilla, jos ette ole vielä käyneet. Penturokotukset ovat vuoden voimassa. Ja ne lonkkakuvat, pliiss!!
Kuvassa rakas Vempu tähyää kohti... tulevia vuosia tai kakkua saatte valita:)

Ei kommentteja: