torstai 25. elokuuta 2011

Pentusuunnitelmia ja kaikenlaisia kelejä


Kesä alkaa olla loppusuoralla. Viime aikoina on ollut kaikenlaisia kelejä, onneksi helteet eivät kestäneet enää tänne asti. En kyllä ole mikään sateen suuri ystäväkään. Eilen ajelin työreissua ja vaikka matka ei ollut pitkä - alle 100 km, mahtui siihen niin paistetta kuin rankkasadettakin.
Parissa näyttelyssä tuli käytyä, vaihteeksi "töissä" kehätoimitsijana. Ihan mukava tapa viettää näyttelypäivää sekin, vaikka aamulla pitää nousta kukonlaulun aikaan ja sen lisäksi vielä järjestää koirien hoito jotenkin.
Lottis aloitti eilen juoksunsa, pikkasen etuajassa, mutta se ei ole ihme, koska Bella vasta lopetti juoksunsa ja samassa laumassa olevien koirien juoksuajat usein lähenevät toisiaan. Silloin kun Wanttu oli vielä hengissä, niin äidillä ja tyttärellä saattoi olla yhtä aikaakin.
Tottiskokeeseen osallistuminen tuli entistä haasteellisemmaksi, koska pari viikkoa harjoitusaikaa jää käyttämättä. Uudella innolla tauon jälkeen! Tästä juoksusta ei ole tarkoitus astuttaa, vaan seuraavasta. Tapsa sai juuri asiaa koskevan meilin. Isäehdokas on tosi huippukoira, joten jos sinulla on ensi kevättä/kesää ja seuraavia noin kymmentä vuotta koskevia pentusuunnitelmia, niin voin yksityisesti kertoa enemmän:)
Aurinkoisin terveisin,
Minna-Kaisa

Ei kommentteja: