maanantai 12. syyskuuta 2011

Hoffipoika vailla hyvää kotia


Voi että! En olisi toivonut joutuvani kirjoittamaan noita sanoja:( Isabellan veli Igor tarvitsisi mahdollisimman pian hyvän hoffinkokoisen kodin! Ikää on vasta 17 kk, joten taitava ihminen saisi poitsusta vielä elämänsä koiran. Poitsu pääsi pentukodissa liian helpolla, ei vaadittu tottelemaan, joten tottui tekemään oman päänsä mukaan ja murkkuna kostautuu. Miulta voipi kysellä lisätietoja ja piakkoin ilmoitus näkyy myös hoffisivuilla. Jos olisin terveempi ja huusholli olisi isompi niin ottaisin koirapojan itelleni, sillä olen 99%:N varma siitä, että saisin koulittua kiltin pojan... Rohkeasti kyselemään, mutta ne, jotka aattelevat saavansa hyvän koiran halvalla tai ilmaiseksi - ei kannata vaivautua.
Iloisempiakin asioita onneksi on, Bella on aloittanut ihan hyvällä menestyksellä jäljestämisen ja tottistreeneissä käyminen on kannattanut, selvää edistystä on tapahtunut, neiti jopa kuuntelee mitä pyydetään:) Ison kengurun eli Lottiksen juoksu alkaa olla ohi. KOhta päästään kentälle, mikäs sen mukavampaa.. Kehotan kaikkia hoffilasten omistajia menemään koulutuskentille, aina oppii uutta ja koira nauttii:) Jäljestämisestä puhumattakaan..
PS. Kuvassa on meitin blondiini, valitettavasti mulla ei ole Igorista tuoretta kuvaa, mutta kovin samaa näköä on, kokoa tietty paljon enemmän kuin meitin pikkulikassa..
Minna-Kaisa, apein aatoksin

Ei kommentteja: